Français - English

Vaccinaties

Image

Om de gezondheid van onze gasten te waarborgen is het verplicht dat ze de nodige inentingen hebben gekregen. Liefst enkele weken voordat ze naar ons komen. Je dierenarts zal je hierbij graag helpen. Soms zal het nodig zijn dat de kat een speciale behandeling vraagt, zoals het kuisen van ogen of oren, het borstelen, het innemen van medicijnen, enz...
Laat het ons weten en we zorgen ervoor dat de gast niets te kort komt.

Verdere info: zie huisreglementen.

Brengen / Afhalen

Image

Het brengen of halen van je kat, het hotel een bezoekje brengen, dient altijd te gebeuren op afspraak. Dat kan je telefonisch of via mail doen. In de voormiddag zijn onze uren beperkt gezien de verzorging van onze verblijfgasten op de eerste plaats komt. Het ideale is vanaf de latere namiddag rond 16.30u. tot 20.00u. We hebben gemerkt dat onze dieren rond de middag een vast slaapje houden en dit willen we graag respecteren. Uiteraard kunnen deze uren besproken worden.

Klik hier voor de openingsuren.

Het is ook handig als we op voorhand bepaalde informatie hebben zoals de eet- en slaapgewoonten. Hoe beter we voorbereid zijn, hoe prettiger het voor onze gasten is!

Betalingsvoorwaarden

Image

Bij opname dient de volledige som contant betaald te zijn van de gereserveerde dagen. 30% van het totaal bedrag moet reeds betaald zijn bij de reservatie , 70% wordt betaald bij aankomst van uw huisdier .
Bijkomende dagen die tijdens het verblijf worden aangevraagd , worden afgerekend bij het afhalen van uw huisdier.
Verdere info: zie huisreglementen.